תפוח הפוך תאריך-עוגת זנגביל אגוז
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור חג המולד. נסו עוגת תפוח זנגביל הפוכה, עוגת תפוח זנגביל הפוכה, ו עוגת זנגביל תפוחים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
תחתית מעיל של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם מרגרינה מומסת.
מפזרים סוכר חום על מרגרינה. לסדר פרוסות תפוח spokelike מעל סוכר חום, עובד ממרכז פאן לקצה; להפריש.
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (קמח דרך ציפורן) בקערה; מערבבים היטב. תניח בצד. לנצח 1/4 כוס מרגרינה וסוכר מגורען במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב.
מוסיפים דבשה וביצה; מכים היטב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת מוקצפת לסירוגין עם יוגורט, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בתאריכים ואגוזים.
יוצקים את הבלילה על פרוסות תפוח.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת, באמצעות מרית מתכת צרה. הפוך על צלחת עוגה; לחתוך טריזים.