זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור חג המולד. נסו עוגת תפוח זנגביל הפוכה, עוגת תפוח זנגביל הפוכה, ו עוגת זנגביל תפוחים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
תחתית מעיל של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם מרגרינה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
3
מפזרים סוכר חום על מרגרינה. לסדר פרוסות תפוח spokelike מעל סוכר חום, עובד ממרכז פאן לקצה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
¼ כוס קמח גדושה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (קמח דרך ציפורן) בקערה; מערבבים היטב. תניח בצד. לנצח 1/4 כוס מרגרינה וסוכר מגורען במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
¼ כוס קמח גדושה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים דבשה וביצה; מכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מוסיפים תערובת קמח לתערובת מוקצפת לסירוגין עם יוגורט, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בתאריכים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצרים
1/4 כוס יוגורט תות
תאריכים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
יוצקים את הבלילה על פרוסות תפוח.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
תן מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת, באמצעות מרית מתכת צרה. הפוך על צלחת עוגה; לחתוך טריזים.