זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור חג המולד. נסו עוגת תפוח זנגביל הפוכה, עוגת תפוח זנגביל הפוכה, ו עוגת זנגביל תפוחים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
תחתית מעיל של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם מרגרינה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
3
מפזרים סוכר חום על מרגרינה. לסדר פרוסות תפוח spokelike מעל סוכר חום, עובד ממרכז פאן לקצה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
¼ כוס קמח גדושה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (קמח דרך ציפורן) בקערה; מערבבים היטב. תניח בצד. לנצח 1/4 כוס מרגרינה וסוכר מגורען במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
¼ כוס קמח גדושה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים דבשה וביצה; מכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מוסיפים תערובת קמח לתערובת מוקצפת לסירוגין עם יוגורט, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בתאריכים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצרים
1/4 כוס יוגורט תות
תאריכים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
יוצקים את הבלילה על פרוסות תפוח.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
תן מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת, באמצעות מרית מתכת צרה. הפוך על צלחת עוגה; לחתוך טריזים.