קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח ובלקברי קוכן

תפוח ובלקברי קוכן
Apple ו-Blackberry Kuchen עשויים להיות רק הצד המנה שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, סוכר, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: Apple ו-Blackberry Kuchen, תפוח קוצ'ן, ו תפוח קוצ'ן.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 13 על ידי 9 אינץ ' ג ' לירול פאן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
יוצקים 2 1/4 כוסות קמח בקערה עם מלח, סוכר ושמרים. בקערה אחרת, להכות את הביצים ולהוסיף אותם, עם תמצית וניל, גרידת לימון וקינמון, לחלב הפושר. מערבבים את החומרים הנוזליים לתוך החומרים היבשים כדי להפוך את הבצק רך בינוני, להיות מוכן להוסיף יותר קמח לפי הצורך. אני בדרך כלל להשתמש על 2 1/3 כוסות בסך הכל, אבל ממליץ לך להתחיל עם כמות קטנה יותר: רק להוסיף יותר לפי הצורך. לעבוד בחמאה הרכה ללוש ביד במשך כ 10 דקות או חצי זמן זה על ידי מכונה. כאשר הבצק מוכן הוא ייראה חלק וקפיצי: זה פתאום נראה לנפח את החיים מבריק.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
לכסות עם מגבת מטבח ולהשאיר עד הוכפל בגודל (1 שעה עד 1 שעה 15 דקות). או לעזוב לעלות לאט במקום קר בן לילה. ואז אגרוף למטה ולחץ לקו מחבת ג 'לירול מדידה 13 על ידי 9 אינץ'. אתה אולי חושב שזה לא הולך למתוח כדי להתאים, אבל זה יהיה, אם כי ייתכן שיהיה עליך לתת לו לנוח במשך 10 דקות בערך באמצע מתיחה, במיוחד אם הבצק היה עלייה קרה. כאשר הוא לחוץ על המחבת, להשאיר אותו לנוח במשך 15 עד 20 דקות ולאחר מכן מברשת עם תערובת ביצה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בינתיים, מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
לקלף ולקצוץ את התפוח ולזרוק אותו בקערה עם האוכמניות ואת ההתלהבות מחצי הלימון האחר. מניחים את הקערה בצד לכמה דקות שנדרש כדי להפוך את ציפוי הקרמבל.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
שים את הקמח, שקדים טחונים וקינמון בקערה בינונית, מערבבים לשלב, ולאחר מכן מוסיפים את החמאה הקרה, חתוכה לקוביות. באמצעות קצות האצבעות שלך - מדד וליטוף באמצע את רפידות בשרניות של clumpy שלך (זה תערובת חמאתי מאוד) שיבולת שועל. מזלג בסוכרים ושקדים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועלשיבולת שועל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מגלגלים את הפרי על הבצק שטוף הביצה ואז מפזרים את הקרמבל על גבי זה. מכניסים לתנור במשך 15 דקות, ואז פונים למטה ל 350 מעלות F ומבשלים עוד 20 דקות בערך, עד שהבצק מתנפח וזהוב בקצוות המתנשאים שלו והקרמבל מוגדר; אל תצפה שזה יהיה פריך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
הסר מהתנור, ואם אתה יכול, לחכות 5 דקות בערך לפני חיתוך אותו ללוחות תאוות בצע-סיפוק.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

מרכיבים