תפוח ובלקברי קוכן
Apple ו-Blackberry Kuchen עשויים להיות רק הצד המנה שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, סוכר, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: Apple ו-Blackberry Kuchen, תפוח קוצ'ן, ו תפוח קוצ'ן.
הוראות
ציוד מיוחד: 13 על ידי 9 אינץ ' ג ' לירול פאן
יוצקים 2 1/4 כוסות קמח בקערה עם מלח, סוכר ושמרים. בקערה אחרת, להכות את הביצים ולהוסיף אותם, עם תמצית וניל, גרידת לימון וקינמון, לחלב הפושר. מערבבים את החומרים הנוזליים לתוך החומרים היבשים כדי להפוך את הבצק רך בינוני, להיות מוכן להוסיף יותר קמח לפי הצורך. אני בדרך כלל להשתמש על 2 1/3 כוסות בסך הכל, אבל ממליץ לך להתחיל עם כמות קטנה יותר: רק להוסיף יותר לפי הצורך. לעבוד בחמאה הרכה ללוש ביד במשך כ 10 דקות או חצי זמן זה על ידי מכונה. כאשר הבצק מוכן הוא ייראה חלק וקפיצי: זה פתאום נראה לנפח את החיים מבריק.
לכסות עם מגבת מטבח ולהשאיר עד הוכפל בגודל (1 שעה עד 1 שעה 15 דקות). או לעזוב לעלות לאט במקום קר בן לילה. ואז אגרוף למטה ולחץ לקו מחבת ג 'לירול מדידה 13 על ידי 9 אינץ'. אתה אולי חושב שזה לא הולך למתוח כדי להתאים, אבל זה יהיה, אם כי ייתכן שיהיה עליך לתת לו לנוח במשך 10 דקות בערך באמצע מתיחה, במיוחד אם הבצק היה עלייה קרה. כאשר הוא לחוץ על המחבת, להשאיר אותו לנוח במשך 15 עד 20 דקות ולאחר מכן מברשת עם תערובת ביצה וקרם.
בינתיים, מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
לקלף ולקצוץ את התפוח ולזרוק אותו בקערה עם האוכמניות ואת ההתלהבות מחצי הלימון האחר. מניחים את הקערה בצד לכמה דקות שנדרש כדי להפוך את ציפוי הקרמבל.
שים את הקמח, שקדים טחונים וקינמון בקערה בינונית, מערבבים לשלב, ולאחר מכן מוסיפים את החמאה הקרה, חתוכה לקוביות. באמצעות קצות האצבעות שלך - מדד וליטוף באמצע את רפידות בשרניות של clumpy שלך (זה תערובת חמאתי מאוד) שיבולת שועל. מזלג בסוכרים ושקדים פרוסים.
מגלגלים את הפרי על הבצק שטוף הביצה ואז מפזרים את הקרמבל על גבי זה. מכניסים לתנור במשך 15 דקות, ואז פונים למטה ל 350 מעלות F ומבשלים עוד 20 דקות בערך, עד שהבצק מתנפח וזהוב בקצוות המתנשאים שלו והקרמבל מוגדר; אל תצפה שזה יהיה פריך.
הסר מהתנור, ואם אתה יכול, לחכות 5 דקות בערך לפני חיתוך אותו ללוחות תאוות בצע-סיפוק.