תפוח וצ'דר לחם מהיר
תפוח וצ'דר לחם מהיר הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו בירה ולחם צ'דר מהיר, צ'דר רוזמרין לחם מהיר, ו צ'דר ושמיר לחם מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל בנדיבות מחבת כיכר מתכת 9 על 5 אינץ ' עם חמאה.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, מלח, ומרווה יחד בקערה גדולה עד סודה וכל גושים גדולים נשברים.
מוסיפים את הגבינה לקוביות וגריסה וזורקים עד שהחתיכות מופרדות ומצופות באופן שווה בתערובת הקמח; מניחים בצד.
מניחים את הביצים, החלב והחמאה המומסת בקערה בינונית ומקציפים עד חלקה.
מוסיפים את התפוחים ומערבבים עד לשלב.
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח-גבינה ומערבבים עד שהקמח רק משולב, נזהרים לא לערבב (כמה פסים של קמח הם בסדר). הבלילה תהיה עבה מאוד.באמצעות מרית גומי, לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן, דוחף אותו לתוך הפינות להחליק את החלק העליון.
אופים עד הלחם הוא חום זהוב בכל רחבי וקיסם שיניים מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי (לבדוק כמה כתמים כי אתה עלול להכות בכיס של גבינה), על 45 עד 50 דקות.
מניחים את המחבת על מתלה תיל להתקרר במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב היקף הלחם ולהפוך אותו על המדף.
תן לזה להתקרר לפחות 30 דקות יותר לפני חיתוך.