קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

תפוח וקרמל גיל גאודה קרוסטטה

תפוח וקרמל גיל גאודה קרוסטטה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 902 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-128 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך גאודה בגיל, סוכר מגורען, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל, קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל מתובל, ו אספרגוס מוקפץ עם גבינת גאודה מיושנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבצק: דופק את הקמח, קמח תירס, וסוכר בקערת המעבד כמה פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את הגודה המגורדת דרך צינור ההזנה, ממשיכים לדופק, ואז לזרוק את חתיכות חמאה דרך צינור ההזנה, פועם עד התערובת דומה פירורים בגודל אפונה. לאט להוסיף 2 כפות מים כפי שאתה ממשיך פועם עוד כמה פעמים, ולאחר מכן להוסיף יותר מים במידת הצורך; להפסיק כאשר הבצק רק מתחיל לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
גאודהגאודה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1
שים את הסוכר לתוך סיר נחושת בינוני או נירוסטה כבד ולהגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
יוצקים את קרם וסירופ תירס לתוך סיר קטן ולהגדיר על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
כמו הסוכר מתחמם, תראה את זה מתחיל להמיס סביב הקצוות ולאחר מכן להפוך את הזהב בצבע, ב 2 עד 3 דקות. באמצעות כף עץ או מרית סיליקון חסינת חום, לדחוף את הסוכר קלות בצד אחד. תוכלו לראות קרמל נוזלי לאט לצאת מתחת לסוכר הגרגירי. לאט לאט מתחילים להעביר את הסוכר לקרמל הנוזלי. אל תמהר תהליך זה-אם הקרמל מתחיל להיראות מגורען, אתה משלב את הסוכר מהר מדי. אם הקרמל מתחיל לעשן או לקבל כהה מאוד, להסיר את המחבת מהחום עד העישון שוכך, או להנמיך את החום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בינתיים, לצפות בשמנת: אתה רוצה שזה יגיע לרתיחה כאשר הסוכר מגיע לשלב הקרמל הנוזלי, כך להתאים את התזמון בהתאם על ידי העלאת או הורדת החום מתחת לקרם (אם הקרם מגיע לרתיחה מוקדם מדי, פשוט להסיר אותו מהחום).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
כאשר הסוכר נמס לחלוטין והוא ענבר כהה בצבע, להסיר מהחום ויוצקים בקרם - זה יהיה בועה באופן משמעותי. כאשר הקרמל התיישב, מערבבים את החומרים יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
מוסיפים את החמאה והמלח ומערבבים עד חלקה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
יוצקים את קרמל חם לתוך צנצנת או מיכל אטום ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
8
רוטב הקרמל יכול להיות מאוחסן, מכוסה, במקרר עד 4 שבועות. להביא לטמפרטורת החדר או לחמם בעדינות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
9
הפוך את העוגה: קו 13-by-18-by-1-inch תבנית אפייה עם קלף או אניה סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
מערבבים את פרוסות התפוח עם הסוכר החום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
הסר דיסק אחד של בצק מהמקרר והנח על משטח קריר משוריין. באמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק לתוך מעגל 13 אינץ': מתחילים ממרכז הבצק ומתגלגלים החוצה, מסובבים את הבצק 2 עד 3 אינץ ' אחרי כל גליל—זה יעזור ליצור מעגל אמיתי. אחרי כל ארבע עד חמש לחמניות, להפעיל מרית קיזוז גדול מתחת לבצק כדי לשחרר אותו מפני השטח של העבודה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
12
מוסיפים מעט קמח על פני השטח, מערוך ו / או בצק אם הבצק נדבק או הופך להיות קשה לגלגל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
13
מעבירים את הבצק לתבנית אפייה מרופדת ומקררים למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
14
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-325 ° F. מסדרים את התפוחים על הבצק, משאירים גבול 2 אינץ ' מסביב: חופפים את פרוסות התפוח כשאתם מסדרים אותם במעגלים קונצנטריים, עובדים מבחוץ פנימה עד שאתם מגיעים למרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
רסס את רוטב הקרמל על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
16
הרם צד אחד של הבצק על התפוחים ולחץ אותו על הפרי, מה שהופך 5 או 6 קפלי קפלים גדולים. לאחר מכן להמשיך סביב crostata, לחיצה על הקפלים כך שהם לדבוק. מקררים את הקרוסטטה עד שהקרום קר ומוצק למגע, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
17
באמצעות מברשת מאפה, מברשת את הקצוות של הבצק עם הביצה המוכה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
18
מפזרים את fleur de sel על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
19
אופים במשך 45 עד 55 דקות, או עד הקרום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
20
בואו crostata להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה, ולאחר מכן, באמצעות מרית אופסט, להעביר מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
21
Crostata ניתן לאחסן, מכוסה, בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.