מתכון זה מספק 8 מנות. עם 902 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-128 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך גאודה בגיל, סוכר מגורען, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל, קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל מתובל, ו אספרגוס מוקפץ עם גבינת גאודה מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הבצק: דופק את הקמח, קמח תירס, וסוכר בקערת המעבד כמה פעמים לשלב.
מוסיפים את הגודה המגורדת דרך צינור ההזנה, ממשיכים לדופק, ואז לזרוק את חתיכות חמאה דרך צינור ההזנה, פועם עד התערובת דומה פירורים בגודל אפונה. לאט להוסיף 2 כפות מים כפי שאתה ממשיך פועם עוד כמה פעמים, ולאחר מכן להוסיף יותר מים במידת הצורך; להפסיק כאשר הבצק רק מתחיל לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גאודה
טיפים עגולים לפינה #4
1
שים את הסוכר לתוך סיר נחושת בינוני או נירוסטה כבד ולהגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים את קרם וסירופ תירס לתוך סיר קטן ולהגדיר על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
כמו הסוכר מתחמם, תראה את זה מתחיל להמיס סביב הקצוות ולאחר מכן להפוך את הזהב בצבע, ב 2 עד 3 דקות. באמצעות כף עץ או מרית סיליקון חסינת חום, לדחוף את הסוכר קלות בצד אחד. תוכלו לראות קרמל נוזלי לאט לצאת מתחת לסוכר הגרגירי. לאט לאט מתחילים להעביר את הסוכר לקרמל הנוזלי. אל תמהר תהליך זה-אם הקרמל מתחיל להיראות מגורען, אתה משלב את הסוכר מהר מדי. אם הקרמל מתחיל לעשן או לקבל כהה מאוד, להסיר את המחבת מהחום עד העישון שוכך, או להנמיך את החום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
בינתיים, לצפות בשמנת: אתה רוצה שזה יגיע לרתיחה כאשר הסוכר מגיע לשלב הקרמל הנוזלי, כך להתאים את התזמון בהתאם על ידי העלאת או הורדת החום מתחת לקרם (אם הקרם מגיע לרתיחה מוקדם מדי, פשוט להסיר אותו מהחום).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
5
כאשר הסוכר נמס לחלוטין והוא ענבר כהה בצבע, להסיר מהחום ויוצקים בקרם - זה יהיה בועה באופן משמעותי. כאשר הקרמל התיישב, מערבבים את החומרים יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
6
מוסיפים את החמאה והמלח ומערבבים עד חלקה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
יוצקים את קרמל חם לתוך צנצנת או מיכל אטום ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
8
רוטב הקרמל יכול להיות מאוחסן, מכוסה, במקרר עד 4 שבועות. להביא לטמפרטורת החדר או לחמם בעדינות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
9
הפוך את העוגה: קו 13-by-18-by-1-inch תבנית אפייה עם קלף או אניה סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
10
מערבבים את פרוסות התפוח עם הסוכר החום בקערה בינונית.
הסר דיסק אחד של בצק מהמקרר והנח על משטח קריר משוריין. באמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק לתוך מעגל 13 אינץ': מתחילים ממרכז הבצק ומתגלגלים החוצה, מסובבים את הבצק 2 עד 3 אינץ ' אחרי כל גליל—זה יעזור ליצור מעגל אמיתי. אחרי כל ארבע עד חמש לחמניות, להפעיל מרית קיזוז גדול מתחת לבצק כדי לשחרר אותו מפני השטח של העבודה.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
13
מעבירים את הבצק לתבנית אפייה מרופדת ומקררים למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
14
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-325 ° F. מסדרים את התפוחים על הבצק, משאירים גבול 2 אינץ ' מסביב: חופפים את פרוסות התפוח כשאתם מסדרים אותם במעגלים קונצנטריים, עובדים מבחוץ פנימה עד שאתם מגיעים למרכז.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
רסס את רוטב הקרמל על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
16
הרם צד אחד של הבצק על התפוחים ולחץ אותו על הפרי, מה שהופך 5 או 6 קפלי קפלים גדולים. לאחר מכן להמשיך סביב crostata, לחיצה על הקפלים כך שהם לדבוק. מקררים את הקרוסטטה עד שהקרום קר ומוצק למגע, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
17
באמצעות מברשת מאפה, מברשת את הקצוות של הבצק עם הביצה המוכה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
18
מפזרים את fleur de sel על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De Sel
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
19
אופים במשך 45 עד 55 דקות, או עד הקרום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
בואו crostata להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה, ולאחר מכן, באמצעות מרית אופסט, להעביר מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
שרימפס מוקפץ
21
Crostata ניתן לאחסן, מכוסה, בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.