תפוח ורוטב ברביקיו בייבי צלעות גב
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? תפוח ורוטב ברביקיו בייבי צלעות גב יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 742 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, מלח ופלפל, פלפל קאיין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רסק התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי רסק תפוחים כקינוח. 222 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-45 דקות. . נסו תפוח ורוטב ברביקיו בייבי צלעות גב, תפוח מזוגג בייבי צלעות אחוריות, ו צלוי תפוח צלוי בייבי צלעות אחוריות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את רוטב ברביקיו ורסק תפוחים בקערה.
מניחים צלעות על גיליון גדול של רדיד אלומיניום חובה כבדה, ולשפשף מכל הצדדים עם מלח, פלפל, פלפל קאיין, ואבקת שום.
יוצקים רוטב על צלעות למעיל. אטמו צלעות בנייר הכסף. להשרות במקרר 8 שעות, או לילה.
מניחים צלעות בנייר כסף על סבכת הגריל, ומבשלים 1 שעה.
הסר צלעות מנייר כסף, והנח ישירות על סבכת הגריל. המשך לבשל 30 דקות, צולה לעתים קרובות עם הרוטב, עד הצלעות נעשות.