קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות15
מגזין

תפוח חזיר מבושל

תפוח חזיר מבושל
בשר חזיר מבושל תפוח יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.39 דולר למנה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. אם גלגלתם צלי חזיר חזיר, טימין, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו חזיר מבושל סיידר תפוחים לבישול איטי, שניצל חזיר וכרוב אדום מטוגן סיידר תפוחים, ו צלי חזיר מטוגן עם רוטב תפוחים-ברנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הטימין, המרווה והפלפל; משפשפים מעל חזיר. בתנור הולנדי בשר חום מכל הצדדים בשמן; מוציאים ושומרים על חום. באותה מחבת הקפיצו בצל ושום עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את התפוח, תרכיז מיץ התפוחים והמלח; מביאים לרתיחה. מחזירים בשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מכסים ואופים בחום של 325 מעלות למשך 55-75 דקות או עד שמדחום קורא 160 ליטר, ומכניס מדי פעם מיצים.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוציאים לפלטת הגשה ושומרים על חום.
5
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
6
יוצקים נוזל בישול לכוס מדידה; דלף שומן. מצננים מעט את נוזל הבישול; מניחים בבלנדר או במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מגישים עם הצלי.