קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות15
מגזין

תפוח חזיר מבושל

תפוח חזיר מבושל
בשר חזיר מבושל תפוח יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.39 דולר למנה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. אם גלגלתם צלי חזיר חזיר, טימין, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו חזיר מבושל סיידר תפוחים לבישול איטי, שניצל חזיר וכרוב אדום מטוגן סיידר תפוחים, ו צלי חזיר מטוגן עם רוטב תפוחים-ברנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הטימין, המרווה והפלפל; משפשפים מעל חזיר. בתנור הולנדי בשר חום מכל הצדדים בשמן; מוציאים ושומרים על חום. באותה מחבת הקפיצו בצל ושום עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את התפוח, תרכיז מיץ התפוחים והמלח; מביאים לרתיחה. מחזירים בשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מכסים ואופים בחום של 325 מעלות למשך 55-75 דקות או עד שמדחום קורא 160 ליטר, ומכניס מדי פעם מיצים.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוציאים לפלטת הגשה ושומרים על חום.
5
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
6
יוצקים נוזל בישול לכוס מדידה; דלף שומן. מצננים מעט את נוזל הבישול; מניחים בבלנדר או במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מגישים עם הצלי.