תפוח חזיר מבושל
בשר חזיר מבושל תפוח יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.39 דולר למנה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. אם גלגלתם צלי חזיר חזיר, טימין, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו חזיר מבושל סיידר תפוחים לבישול איטי, שניצל חזיר וכרוב אדום מטוגן סיידר תפוחים, ו צלי חזיר מטוגן עם רוטב תפוחים-ברנדי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הטימין, המרווה והפלפל; משפשפים מעל חזיר. בתנור הולנדי בשר חום מכל הצדדים בשמן; מוציאים ושומרים על חום. באותה מחבת הקפיצו בצל ושום עד שהם רכים.
מוסיפים את התפוח, תרכיז מיץ התפוחים והמלח; מביאים לרתיחה. מחזירים בשר למחבת.
מכסים ואופים בחום של 325 מעלות למשך 55-75 דקות או עד שמדחום קורא 160 ליטר, ומכניס מדי פעם מיצים.
מוציאים לפלטת הגשה ושומרים על חום.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יוצקים נוזל בישול לכוס מדידה; דלף שומן. מצננים מעט את נוזל הבישול; מניחים בבלנדר או במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.