קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות15
מגזין

תפוח חזיר מבושל

תפוח חזיר מבושל
בשר חזיר מבושל תפוח יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.39 דולר למנה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. אם גלגלתם צלי חזיר חזיר, טימין, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו חזיר מבושל סיידר תפוחים לבישול איטי, שניצל חזיר וכרוב אדום מטוגן סיידר תפוחים, ו צלי חזיר מטוגן עם רוטב תפוחים-ברנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הטימין, המרווה והפלפל; משפשפים מעל חזיר. בתנור הולנדי בשר חום מכל הצדדים בשמן; מוציאים ושומרים על חום. באותה מחבת הקפיצו בצל ושום עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את התפוח, תרכיז מיץ התפוחים והמלח; מביאים לרתיחה. מחזירים בשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מכסים ואופים בחום של 325 מעלות למשך 55-75 דקות או עד שמדחום קורא 160 ליטר, ומכניס מדי פעם מיצים.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוציאים לפלטת הגשה ושומרים על חום.
5
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
6
יוצקים נוזל בישול לכוס מדידה; דלף שומן. מצננים מעט את נוזל הבישול; מניחים בבלנדר או במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מגישים עם הצלי.