תפוח חצי ירחים
חצי ירחי תפוח עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 48 מנות עם 32 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך חלמון ביצה, שמנת, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. עם כפית ציון 7%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: דולצ'ה דה לצ' ה חצי ירחים, חצי ירחים פולנטה עם גבינת עיזים מוקצפת, ו מבשלים את הספר: סקווש חצי ירחים עם חמאה, שומשום ומלח.
הוראות
מערבבים יחד לתערובת, שמנת חמוצה, חלמון ביצה ותמצית וניל. בקערה גדולה מערבבים יחד קמח וסוכר.
חותכים פנימה 3/4 כוס חמאה או מרגרינה עד לפירורים גסים.
מערבבים פנימה תערובת שמנת חמוצה עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים בצק לשניים ומצננים עד שהוא קל לטיפול (3 שעות בערך).
כדי להפוך את המילוי: בסיר קטן, ממיסים את המרגרינה 1 כף.
מוסיפים תפוחים, צימוקים, סוכר חום ותבלינים ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתפוחים רכים במזלג.
רול כל חתיכה של בצק כדי על 1/8 אינץ עובי ולחתוך עם 2-1 / 2 אינץ עגול קוקי קאטר.
מקום סיבובים 1/2 אינץ ' זה מזה על גיליון עוגיות לא משומן.
מניחים כפית מילוי (קמצנית) על כל סיבוב ומקפלים לשניים. חותם קצוות עם מזלג.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 10-12 דקות או עד לקבלת צבע חום בהיר.
מזלפים ציפוי סוכר לימון עשוי 1/2 כוס אבקת סוכר, 1 כפית מיץ לימון (טרי), 1 כף מים.
מערבבים עד לקבלת עקביות מטפטפת. אם סמיך מדי, הוסיפו עוד מעט מים, אם דקים מדי, עוד מעט סוכר קונדיטורים.