תפוח-מרק בצל
מרק בצל-תפוח יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם פלפל, תפוחי אדמה חלודה, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק בצל עם סיידר תפוחים, מרק בצל צרפתי תפוח, ו סיידר תפוחים מרק בצל צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על אש נמוכה.
מוסיפים בצל והבא 2 מרכיבים, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 30 עד 35 דקות או עד בצל הם בצבע קרמל. (התאמת חום כדי למנוע חריכה.)
מוסיפים תפוחים, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מוסיפים מרק ואת 2 המרכיבים הבאים. להגביר את החום בינוני, ולהביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 עד 25 דקות או עד תפוחים ותפוחי אדמה הם מכרז.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 15 דקות. להשליך עלה דפנה.
תהליך תערובת עם בלנדר כף יד עד חלקה.
מוסיפים שמנת ומיץ לימון. חזור לחום נמוך; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 15 דקות.
מגישים עם מאפים עלים גבינה.
הערה: בדקנו עם מרק עוף אורגני מוסמך סוונסון.