קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים

תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים
תפוח להתפורר עם צימוקים זהובים הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, סוכר מגורען, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קארי שרימפס ותפוח עם צימוקים זהובים, מיץ תפוחים מטוגן עם צימוקים זהובים, ו סקווש קבוצ'ה עם סיידר תפוחים עם צימוקים זהובים ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים קמח, 1 כף סוכר מגורען, וסוכר חום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
שלב 1 כף סוכר מגורען, תפוח, והבא 4 מרכיבים (תפוח דרך קינמון), משליך היטב. מחלקים תערובת תפוח באופן שווה בין 2 (6-אונקיה) ramekins מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מפזרים באופן שווה עם תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה