תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים
תפוח להתפורר עם צימוקים זהובים הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, סוכר מגורען, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קארי שרימפס ותפוח עם צימוקים זהובים, מיץ תפוחים מטוגן עם צימוקים זהובים, ו סקווש קבוצ'ה עם סיידר תפוחים עם צימוקים זהובים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, 1 כף סוכר מגורען, וסוכר חום בקערה בינונית.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
שלב 1 כף סוכר מגורען, תפוח, והבא 4 מרכיבים (תפוח דרך קינמון), משליך היטב. מחלקים תערובת תפוח באופן שווה בין 2 (6-אונקיה) ramekins מצופה ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם תערובת קמח.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד חום זהוב.