תפוח-נקניק מלית
מילוי נקניקיית תפוח יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו לחם שום עם פרמזן, טארט תפוחים -לא ממולאים, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מילוי נקניק תפוח, מילוי תפוחים ונקניקיות, ו מילוי תפוחים ונקניקיות.
הוראות
מבשלים את הנקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני, לשבור את הבשר כפי שהוא מבשל. כשהוא חום, מוסיפים את התפוחים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתפוחים רכים, בערך 5 דקות. מערבבים את הפירות היבשים, מרווה ואגוז מוסקט. מקפלים את הלחם ומוסיפים את המרק.
חמאה קלה צלחת אפייה 3 ליטר או תבשיל. כפית במילוי. (המילוי יכול להתבצע עד לנקודה זו עד 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מניחים את המילוי בתנור בעוד טורקיה מבשלת (או בתנור 177° שחומם מראש) ואופים 40 עד 45 דקות או עד העליון הוא זהוב וקלוי.
Timesavers: פירות יבשים Prediced לא צריך קיצוץ. באמצעות לחם שום מוכן אומר עשב אחד פחות לקצוץ ושום לא לטחון. בישול המילוי בנפרד חוסך לך חרדה על אלה אזהרות בטיחות מזון על מלית ציפור גלם.