תפוח-נקניק-צ'דר ארוחת בוקר אופים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל תפוח-נקניק-צ'דר ארוחת בוקר לאפות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, מלח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: נקניק עוף, תפוח וצ'דר ארוחת בוקר אופים, ארוחת בוקר עם תפוחים וצ'דר-המבורגר נקניק, ו צ'דר תפוחים ונקניקיות. שכבות ארוחת בוקר..
הוראות
תנור חום עד 191°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, לשבור עם כפית, עד כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים במילוי עוגה ותפוחים.
מורחים תערובת באופן שווה בתבנית אפייה. למעלה עם 1 כוס הגבינה.
בקערה גדולה, מערבבים תערובת ביסקוויק, חלב, מלח, פלפל וביצים עם מקציף חוט או מזלג עד מעורבב.
יוצקים באופן שווה על גבינות.
אופים 30 עד 37 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. למעלה עם הנותרים 1 כוס גבינה.
אופים 3 עד 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.