תפוח עם פקאן טמלה
תפוח עם פקאן טמלה נטול גלוטן, וללא חלב הר ד ' אובר. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, קליפות תירס, אגוזי פקאן, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -37 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -10 דקות. נסו סלט תפוחים קלוי, פקאן ותרד עוף עם סיידר תפוחים, פאי פקאן תפוחים קרונוטים עם טפטוף קרמל סיידר תפוחים, ו צ'יפ תפוחים, גורגונזולה וסלט פקאן עם ויניגרט תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לנקות ולספוג את התירס במים חמים במשך שעה 1.
בקערה מערבבים ביד את המסה, השמן, אבקת האפייה והמלח.
מוסיפים את הסוכר החום והקינמון ומערבבים היטב. מערבבים בעדינות את מילוי פאי התפוחים ופקאן. לטמאלים קטנים מניחים כ -3 כפות מילוי בצד החלק של 1 קורנהוסק ועוטפים. אין כלל לעטוף טאמאלס, פשוט עשה כמיטב יכולתך ותהנה. עם זאת, קילוף קורנהוסק לרצועות ושימוש כקשרים כדי להחזיק יחד כל טמלה מועיל.
הביאו מים לרתיחה בסיר טמלה או ספינת קיטור. מאדים את הטמאלים על אש בינונית עד שהמסא כבר לא לבן ובצק, בערך 40 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי.
![פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תווים מתובלים ומלוחים. החיך גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים אומאמי, מרקם עדין וגימור מאוזן מקסים.]()
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תווים מתובלים ומלוחים. החיך גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים אומאמי, מרקם עדין וגימור מאוזן מקסים.
Bright aromatic florals, cassis and red fruits complementing spice and savoury notes. The palate is supple and harmonious, with interesting layers and umami elements, fine texture and a lovely balanced finish.