קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח פיתבייר

תפוח פיתבייר
Apple Pithivier עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 396 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, שעועית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. וזה די גרוע. נסו Pithivier אפל, Pithivier, ו סקווש & מרווה pithivier (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את חמאת התפוחים: בסיר גדול, לשלב את התפוחים, חמאה, סוכר, ומלח. לפצל את שעועית וניל חצי לאורכו לגרד את הזרעים ישירות לתוך המחבת (לשמור את התרמילים להוספת מיכל של סוכר מגורען עבור סוכר וניל).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים על אש נמוכה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 30 עד 40 דקות, או עד התפוחים להישבר ואת התערובת מתעבה והופך חום זהוב. התערובת תשחרר הרבה מים בהתחלה בועה הרבה ואז זה יתחיל לאט לקרמל ולקבל קצת כהה יותר; ייתכן שעדיין יש כמה חתיכות של תפוח שלם, וזה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
הסר מהחום ולתת להתקרר. (חמאת התפוחים יכולה להיות מאוחסנת במיכל אטום במקרר עד 4 ימים או במקפיא עד 2 שבועות.)
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
4
קו גיליון האפייה עם נייר קלף ולהניח בצד. על משטח עבודה משוריין היטב, לגלגל את בצק עלים לתוך מלבן על 24 ב/61 ס "מ רוחב ו 12 ב/30.5 ס" מ מלמעלה למטה. הבצק אולי נראה די קשה וקשה להתגלגל בהתחלה. אל תפחד להיות איתן עם הבצק כפי שאתה מגלגל אותו לתוך המלבן, להעיף אותו הפוך, להפוך אותו מצד לצד, להלום אותו עם מערוך כדי לשטח אותו. השתמש בסכין של שף כדי לקצץ את כל קצוות מחוספסים. לאחר מכן, באמצעות סכין או מגרד ספסל, לחתוך את הבצק לשניים אנכית. אתה צריך שני ריבועים 12 ב / 30.5 ס " מ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מגרד בצקמגרד בצק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מניחים ריבוע אחד בצד ומניחים את הריבוע השני על תבנית האפייה המוכנה. במרכז הכיכר, לצייר מעגל 8 ב/20 ס " מ עם האצבע או בקלילות עם סכין קילוף (ללא חיתוך כל הדרך). באמצעות מרית אופסט או האחורי של כף, להפיץ את frangipane באופן שווה על המאפה, מילוי רק את המעגל. למעלה frangipane עם שכבה אפילו של חמאת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
לפצח את הביצה לתוך קערה קטנה ולהקציף עם מזלג. באמצעות מברשת מאפה, מברשת חלק הביצה על המאפה סביב המעגל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
שוב על משטח משוריין היטב, לגלגל את ריבוע בצק עלים השני, כך שהוא מעט גדול יותר מאשר 12-ב/30.5 ס " מ מרובע. לעטוף את הריבוע השני ישירות מעל החלק העליון של הריבוע הראשון. באמצעות האצבעות שלך, לחץ בחוזקה על כל הקצוות של המאפה כדי לאטום את שני הריבועים יחד. תהיה תלולית גדולה במרכז, שם נמצאים הפרנגיפאן וחמאת התפוחים. שוב, באמצעות האצבעות שלך, לחץ בחוזקה סביב המעגל; אתה רוצה לצרף את frangipane ו חמאת תפוחים ככל שאתה יכול בתוך המעגל.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
עם סכין חיתוך קטנה, לחתוך דפוס עלה כותרת מסולסל סביב קצה בצק עלים כדי ליצור מעגל עם סך של שישה או שבעה עלי כותרת. זרוק את שאריות בצק עלים (או לשמור אותם לטיפול מהיר: מפזרים קינמון-סוכר ואופים עד הזהב. מקררים את המאפה לפחות 30 דקות או עד 2 ימים כדי לאפשר לנפיחות להירגע ולהירגע. (אם מצמרר במשך יותר מ 30 דקות, לכסות את הבצק עם ניילון לעטוף כדי למנוע ממנו להתייבש. בשלב זה, אתה יכול גם לעטוף את המאפה unbaked היטב עם ניילון לעטוף להקפיא אותו עד 2 שבועות.)
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מחממים התנור ל 177° / 180°C, ומניחים מתלה במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
באמצעות מברשת מאפה, מברשת את כל החלק העליון של המאפה, כולל עלי הכותרת, עם שאר הביצה לשטוף. נקב חור באמצע התל המעגלי במרכז התל ולאחר מכן, החל ממרכז החור הזה, השתמש בקצה סכין הקילוף כדי להתחקות אחר תבנית קרן שמש מעוקלת לתוך התל, ריווח הקרניים 1/2 ל 1 ב/12 מ "מ ל 2.5 ס" מ זה מזה ומכסה את התל כולו עם הקרניים המעוקלות. אתה צריך שמונה עשרה עד עשרים וארבע קרניים. לא לחתוך את כל הדרך דרך הנשיפה; רק קל להבקיע את הבצק עם קצה הסכין. עקוב אחר דפוס crosshatch על עלי הכותרת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
אופים במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות, או עד הבצק הוא חום זהוב לחלוטין אפוי דרך. תסתכל על הצדדים של pithivier שבו בצק עלים התנפח כדי לוודא הצדדים הם גם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר מהתנור ולתת מגניב על המחבת על מתלה חוט לפחות 1 שעה לפני ההגשה כדי לאפשר את המילוי להתקרר. מאפה זה מוגש הטוב ביותר באותו יום, אבל אתה יכול להחזיק אותו במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים ולאחר מכן לרענן אותו בתנור 149°/150°C במשך 5 עד 8 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
Reprinted with permission from Flour, too by Joanne Chang, © 2013 Chronicle Books
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)