תפוח-פקאן פריך
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך קינמון טחון, פקאן, סירופ מייפל בטעם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט תפוחים, תפוח-פקאן פריך, ו פריך תפוחים מייפל פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד סירופ, קמח וקינמון עד מעורבב.
הוסף תפוחים; לזרוק עד מצופה שווה.
מורחים בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9-inch (3-quart).
באותה קערה, עם בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן בכיוונים מנוגדים), לחתוך חמאה לתערובת עוגיות עד התערובת נראית כמו פירורים גסים. מערבבים בפקאנים. תערובת פירורים על תפוחים בתבנית אפייה.
אופים 30 דקות. מאוד רופף לכסות עם נייר; אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד תפוחים הם מכרז.