קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

תפוח-צימוקים להתענג

תפוח-צימוקים להתענג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד צלחת, אז תנו הזדמנות ל תבלין תפוחים-צימוקים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 753 קלוריות. אם יש לך משמשים, שקדים חתוכים, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: סטייקים כרובית קלויים עם רוטב צימוקים, אנשובי קרוסטיני עם בצל וצימוקים, ו זיתים ירוקים-צימוקים זהובים.

הוראות

1
מביאים את כל החומרים לרתיחה בסיר גדול, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 20 עד 25 דקות, עד תפוחים רכים תערובת התעבה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה