תפוח קלוי ברוזמרין-הודו צלוי
תפוח קלוי רוזמרין-הודו קלוי הוא חלב חינם ומספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. וזה די טוב. מתכונים דומים: הודו צלוי ברוזמרין, הודו צלוי ברוזמרין, ו תפוח רוזמרין ברן הודו צלוי.
הוראות
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה, שומר על הצוואר. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש.
מפזרים מחוץ טורקיה חלל עם מלח 1 כפית. פלפל; חלל דברים עם תפוחים, חצי בצל, ו 6 גבעולי רוזמרין. לשחרר את העור מן השד טורקיה ללא ניתוק לחלוטין העור; בזהירות במקום מרווה הנותרים 2 גבעולי רוזמרין מתחת לעור. תחליף עור.
מניחים תרנגול הודו, חזה למעלה, על מדף במחבת צלייה.
להזריק 1 1/2 כוסות תפוח - מרינדה בורבון לתוך חזה הודו, ירכיים, ומקלות תיפוף.
אופים ב 425 במשך 20 דקות; להפחית את טמפרטורת התנור ל 350, ואופים 4 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 180, מיגון עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
הסירו את טורקיה מהמחבת, בהזמנת 1/2 כוס טפטוף.
בואו טורקיה להתקרר 30 דקות.
הסר בצל, תפוח ורוזמרין מחלל, ולהשליך.
להביא צוואר הודו שמור, 2 כוסות מים, ואת שאריות תפוח-בורבון מרינדה בצל חצי לרתיחה בסיר; להרתיח 15 דקות.
יוצקים דרך מסננת רשת תיל לתוך כוס מדידה, להשליך מוצקים.
חום שמורות 1/2 כוס טפטוף בסיר כבד מעל חום בינוני; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף תערובת תפוחים-בורבון, לטאטא כל הזמן. לבשל, לטאטא כל הזמן, 10 דקות או עד מעובה. מערבבים הנותרים 1/2 כפית. פפר.
הערה: טורקיה עשויה להיות עמוסה במרינדה תפוחים-בורבון כל 30 דקות במהלך האפייה במקום הזרקת מרינדה.