תפוח קלוי-כריכי פקאן ברי
כריכי תפוח-פקאן ברי קלויים דורשים על 22 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 620 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא מספק כ 4 מנות . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת ברי, סוכר חום, לחם שאור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. וזה די גרוע. מתכונים דומים: כריכי עוף עם ברי, תפוח סמית מגולח סבתא ודיג'ון-הפחתת בלסמי על חלה קלויה, כריכי הודו וברי קלויים, ו פאי פקאן תפוחים ברי.
הוראות
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את התפוחים; מבשלים ומערבבים עד למכרז, 7 עד 8 דקות. מערבבים בסוכר החום, 1 כפית קינמון ופקאנים וממשיכים לבשל במשך 1 עד 2 דקות יותר.
חותכים את פרוסות הלחם לשניים אם הם גדולים מאוד טוסט קלות.
מורחים את החמאה הנותרת על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מניחים שתי פרוסות של גבינת ברי על הצד הלא כרות של כל פרוסת לחם. למעלה עם כף נדיבה של תערובת תפוחים.
מניחים את כריכי הפנים הפתוחים על תבנית אפייה.
לצלות עד הגבינה נמסה, על 1 דקה.
מפזרים קינמון נוסף אם תרצה.