קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

תפוחי אדמה

תפוחי אדמה
תפוחי אדמה ואינו מכיל גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. אם יש לכם שמן בוטנים, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון), תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי), ו תפוחי אדמה מטוגנים בתנור & בטטות.

הוראות

1
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים, מלוחים היטב כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד סכין מחליק בקלות, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
מניחים על גיליון עוגיות ומקררים עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להחזיק 1 בין הידיים שלך כאילו היית מוחא כפיים ולחץ בעדינות עם העקב של 1 יד. אתה רוצה לרסק את תפוחי האדמה על עובי 1/2 אינץ ' תוך שמירה על אותו חתיכה 1. העור יתפצל, אבל תפוחי האדמה לא צריך להתפרק. חזור עם תפוחי האדמה הנותרים. אתה יכול להכין את תפוחי האדמה לנקודה זו כמה שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
יוצקים 1/2 אינץ ' של שמן בוטנים במחבת גדולה וחום על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים את הפטרוזיליה, שום, וגרידת לימון בקערת הגשה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
כאשר השמן מתחיל לעשן, בזהירות לשים את תפוחי האדמה המנופצים בשמן ומבשלים משני הצדדים עד פריך משחימים היטב, 8 עד 10 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מחממים את שמן הזית במחבת קטנה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את השום והטחון עד להשחמה קלה. עם כפית מחוררת, להעביר את השום לקערה עם תערובת פטרוזיליה לימון.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
כאשר תפוחי האדמה מוכנים, מוסיפים אותם לתערובת השום וזורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®שום גויה®
11
מגישים באופן מיידי. שמור את שאריות שמן שום ולהשתמש בו כדי להתלבש סלט או ירקות למחרת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות