תפוחי אדמה Rösti עם פלפלים ובצל
תפוחי אדמה Rösti עם פלפלים ובצל נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 120 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, תפוחי אדמה חומים, מלח מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו כבד ובצל (ופלפלים ותפוחי אדמה), נקניק קלוי עם תפוחי אדמה, פלפלים ובצל, ו אמא של פלפלים ספירליים, בצל, ותפוחי אדמה עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס מרגרינה במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מפזרים מלח ופלפל מתובל; לערבב היטב.
מורחים תערובת באופן שווה ובתקיפות במחבת. כיסוי; לבשל מעל חום בינוני במשך 6 עד 8 דקות או עד חום זהוב על הקרקעית.
מערבבים תפוחי אדמה; לחץ באופן שווה בתקיפות במחבת. כיסוי; לבשל 4 עד 6 דקות נוספות או עד חום זהוב על הקרקעית. מערבבים שוב במידת הצורך. מבשלים עד תפוחי אדמה מבושלים ובעיקר חום זהוב.
מפזרים גבינה. מכסים; תן לעמוד 1 עד 2 דקות או עד גבינה נמסה.