תפוחי אדמה אפויים ממולאים באוכמניות, אגסים ופקאנים
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? תפוחי אדמה אפויים ממולאים באוכמניות, אגסים ופקאנים יכולים להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, חמאה, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו תפוחי אדמה מתוקים ממולאים עם אגסים מקורמלים, פקאנים ואוכמניות, ממולא בטטות עם אגוזי פקאן מסוכרים מייפל ויסקי וחמוציות, ו אגסים אפויים עם דבש, חמוציות ופקאנים (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 350°f. קו אפייה עם רדיד. פירס תפוחי אדמה בכמה מקומות עם מזלג; מקום על תבנית אפייה מוכנה.
אופים עד תפוחי אדמה במכרז כאשר פירסינג עם מזלג, על 55 דקות. מגניב במקצת.
בינתיים, מניחים חמוציות בקערה קטנה; יוצקים מספיק מים חמים כדי לכסות.
בואו לעמוד 5 דקות כדי לרכך.
לנקז היטב. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף אגסים ו sauté עד רך וזהב, על 4 דקות. מערבבים בחמוציות, פקאן, זנגביל, וסוכר חום; sauté 1 דקה.
מערבבים 2 כפיות חומץ ו 1/2 כפית מלח.
חותכים את החלק העליון 1/4 של כל תפוח אדמה לאורכו; להשליך צמרות. באמצעות מזלג, עיסת מחית בעדינות בתוך כל תפוח אדמה.
מפזרים מלח ופלפל. ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
להקציף הנותרים 1/2 כפות חומץ.
טפטוף על 1 כפית תערובת חמאה חומץ לתוך כל תפוח אדמה; לערבב עם מזלג להתמזג.
תערובת חמוציות תל בתפוחי אדמה מתוקים. (ניתן להכין 4 שעות קדימה. לכסות באופן רופף עם פלסטיק לעטוף; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש בטטות שנחשפו בתנור 177° עד מחומם דרך, כ 20 דקות.)