תפוחי אדמה אפויים עם סטייק עין צלעות חשיש
תפוחי אדמה אפויים עם קציץ סטייק עין צלעות עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, מלח כשר גס, jalapeño צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק סינטה ותפוחי אדמה אפויים, סטייק צלע עם תפוחי אדמה אצבעוניים אפויים פעמיים, ו סטייק אספרסו עם קישואים אפויים ותפוחי אדמה.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לשפשף תפוחי אדמה עם שמן זית; מפזרים מלח גס.
מניחים על תבנית אפייה. פירס עם מזלג.
מפזרים סטייק עם מלח ופלפל.
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים סטייק וצורב עד חום אבל עדיין נדיר מאוד, על 2 דקות לכל צד.
מעביר סטייק לצלחת. להפחית חום בינוני.
מוסיפים פלפלים, בצל, jalapeños למחבת. Sauté עד פלפלים רכים caramelizes בצל, על 30 דקות.
חותכים סטייק לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. חצי פרוסות לאורך לרצועות.
מוסיפים שמנת, מרז ' ורם קצוץ, וסטייק לתערובת פלפל. מבשלים עד סטייק מחומם דרך קרם מתעבה מעט, על 1 דקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
חותכים לחצות תפוחי אדמה ולחץ על הצדדים כדי לפתוח מעט.
מוסיפים מלח, פלפל, ו 1 כפית חמאה לכל ומחית מעט עם מזלג. מעל כל אחד עם תערובת סטייק.