תפוחי אדמה אפויים פעמיים
תפוחי אדמה אפויים פעמיים שמנת עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 442 קלוריות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמנת, חמאה, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו תפוחי אדמה אפויים פעמיים, חמאה שמנת תפוחי אדמה אפויים פעמיים, ו שמנת חזרת תפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס). לשפשף ותפוחי אדמה יבשים, ואז זין כמה פעמים עם מזלג ומניחים על גיליון אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה הם פירסינג בקלות עם מזלג, 50 דקות עד 1 שעה.
מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
מנמיכים את התנור ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כל תפוח אדמה; גורפים עיסה ומניחים בקערה קטנה. מקציפים בשר תפוחי אדמה, חמאה, חלב ומלח במיקסר חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית. מקפלים גבינת שמנת ושמנת חמוצה לתפוחי אדמה; תערובת כף לקליפות תפוחי אדמה.
מפזרים פפריקה ומניחים על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם דרך צמרות הם חום זהוב, 20 עד 25 דקות.