קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

תפוחי אדמה אפויים פעמיים

תפוחי אדמה אפויים פעמיים
תפוחי אדמה אפויים פעמיים הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 4 מנות. תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בתוספת זו יש 245 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-5 דקות . אם יש לכם טימין טרי, פטרוזיליה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בטטה אפויה בתוספת נקניק תפוח עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים בציפוי עוף מוקרם , קורנדביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים , וקורנדביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות פר'. משפשפים את תפוחי האדמה בשמן ומתבלים בנדיבות במלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 כפיות טימין טרי קצוץ2 כפיות טימין טרי קצוץ
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שתפוחי האדמה רכים מאוד מבפנים ופריכים מבחוץ, כשעה ו-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
תן לעמוד 5 דקות.
4
בינתיים, מחממים את החמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הכרישה ומתבלים במלח ופלפל, מבשלים עד לריכוך, כ-6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
6
מוסיפים את השום והתימין ומבשלים עד לריח, דקה. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
חותכים לאורך, פותחים את מרכז כל תפוח אדמה, ועוצרים בערך 1 סנטימטר מכל קצה. גרפו את החלק הפנימי לתוך קערה גדולה, תוך שמירה על קליפה של 1/4 אינץ' של תפוח אדמה ליד העור.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים לתפוח האדמה את תערובת הכרישה, גבינת השמנת והחלב ומועכים היטב בעזרת מזלג עד לאיחוד אך מעט שמנמן. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה הקצוצה. מחזירים את המלית לקליפות תפוחי האדמה, כ-1/2 כוס מילוי לכל תפוח אדמה ומניחים בחזרה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים עד שהם מתחממים והחלק העליון מזהיב קלות, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מקשטים בתוספת פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)