קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה אפויים פעמיים חזרת

תפוחי אדמה אפויים פעמיים חזרת
תפוחי אדמה חזרת אפוי כפול עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 620 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם קוויאר אוסטרה, שמנת, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פעמיים תפוחי אדמה אפויים עם חזרת וקוויאר, פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם חזרת טרי, ו תפוחי אדמה אפויים חזרת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. לדקור את פני השטח של תפוחי אדמה כמה פעמים עם מזלג ואז לשפשף תפוחי אדמה עם שמן, במקום על תבנית אפייה ואופים בתנור במשך כ 1 1/2 שעות, או עד שאתה יכול לתקוע סכין להב דק לתוכם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
סכיןסכין
2
הסר אותם מהתנור ולתת לנוח 10 דקות, או עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חותכים את תפוחי האדמה במחצית אנכית בזהירות לגרד את הבשר לקערה בינונית, שמירה על 4 עורות הטובים ביותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את החמאה, חלב, שמנת וחזרת ומחית עד חלקה, אם התערובת יבשה מדי מוסיפים עוד חלב. מתבלים היטב עם מלח ופלפל לפי הטעם. למלא כל אחד 4 קליפות עם תערובת פירה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזרתחזרת
חמאהחמאה
תפוח אדמהתפוח אדמה
קרםקרם
חלבחלב
5
מניחים את תפוחי האדמה המלאים על תבנית אפייה וחוזרים לתנור, אופים עד חום זהוב קלות, כ -8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
הסר מהתנור העליון עם מנה של שמנת חמוצה, כף קוויאר ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קוויארקוויאר
עיריתעירית
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור