תפוחי אדמה אפויים פעמיים חזרת
תפוחי אדמה חזרת אפוי כפול עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 620 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם קוויאר אוסטרה, שמנת, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פעמיים תפוחי אדמה אפויים עם חזרת וקוויאר, פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם חזרת טרי, ו תפוחי אדמה אפויים חזרת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. לדקור את פני השטח של תפוחי אדמה כמה פעמים עם מזלג ואז לשפשף תפוחי אדמה עם שמן, במקום על תבנית אפייה ואופים בתנור במשך כ 1 1/2 שעות, או עד שאתה יכול לתקוע סכין להב דק לתוכם.
הסר אותם מהתנור ולתת לנוח 10 דקות, או עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
חותכים את תפוחי האדמה במחצית אנכית בזהירות לגרד את הבשר לקערה בינונית, שמירה על 4 עורות הטובים ביותר.
מוסיפים את החמאה, חלב, שמנת וחזרת ומחית עד חלקה, אם התערובת יבשה מדי מוסיפים עוד חלב. מתבלים היטב עם מלח ופלפל לפי הטעם. למלא כל אחד 4 קליפות עם תערובת פירה.
מניחים את תפוחי האדמה המלאים על תבנית אפייה וחוזרים לתנור, אופים עד חום זהוב קלות, כ -8 עד 10 דקות.
הסר מהתנור העליון עם מנה של שמנת חמוצה, כף קוויאר ומפזרים עירית.