תפוחי אדמה אפיים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פירה אפי. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 385 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 80 אוהדים. אם יש לכם מים, אפיית תפוחי אדמה, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אפיים של חג המולד של סטף, פירה מיושן-להכין פירה תוצרת בית בבית, זה קל לעשות זאת עם זה, ו מחית השום של בניגן - קל להכין פירה שום.
הוראות
יוצקים מים לסיר בן 6 ליטר; מוסיפים תפוחי אדמה ו -2 כפות מלח כשר.
מניחים סיר על מבער קר. הביאו את המים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים תפוחי אדמה ברתיחה עד שתפוחי האדמה רכים במזלג, כ -12 דקות; מסננים.
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהם פריכים, 7 עד 10 דקות.
מוציאים בייקון בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז.
מסננים שומן מהמחבת ושומרים 2 כפות במחבת. מחזירים את המחבת לאש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים שאלוט בטפטפות שמורות עד לשקיפות, 2 עד 3 דקות.
שלב את השאלוט עם גבינת השמנת, השמנת החמוצה, החמאה והשום בקערת ערבוב גדולה. לזרוק את תפוחי האדמה על גבי תערובת גבינת שמנת; היכו עם מערבל יד חשמלי כדי עקביות הרצוי. מתבלים במלח כשר ופלפל שחור סדוק לפי הטעם.
מעבירים תפוחי אדמה לכלי הגשה.
מפזרים פטרוזיליה ובייקון על תפוחי האדמה להגשה.