תפוחי אדמה בקר Bourguignonne-עקף
תפוחי אדמה בקר Bourguignonne-עקף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 362 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו טימין, מרק בשר, פטריות מראש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו תפוחי אדמה מצופים בבשר Tex-Mex, גבינה ובשר עקף תפוחי אדמה, ו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון) (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג; לסדר במעגל על מגבות נייר בתנור מיקרוגל. מיקרוגל ב 16 דקות גבוהות או עד שנעשה, סידור מחדש של תפוחי אדמה לאחר 8 דקות.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, משלבים בשר בקר, קמח, מלח ופלפל בשקית ניילון גדולה zip-top; לאטום ולנער למעייל.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים תערובת בשר בקר ושאלוט; מוקפץ 5 דקות.
מוסיפים טימין, שום ופטריות; מוקפץ 3 דקות.
מוסיפים מרק ויין; מבשלים 5 דקות או עד שאלוט הם מכרז רוטב מתעבה, ערבוב לעתים קרובות.
לפצל תפוחי אדמה פתוחים עם מזלג; עיסת מוך. תערובת בשר בכפית שווה על פני תפוחי אדמה.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.