קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

תפוחי אדמה גבינת שמנת

תפוחי אדמה גבינת שמנת
תפוחי אדמה גבינת שמנת לוקח מסביב 55 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. זה מנות ראשונות יש 403 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמנת, עירית, גבינת שמנת וחלב. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: פירה עם גבינת שמנת, גבינת שמנת פירה, ו גבינת שמנת פירה.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים; מועכים תפוחי אדמה. מקציפים פנימה את גבינת השמנת, השמנת החמוצה, החלב, מלח השום והעירית עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מלח שוםמלח שום
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תפוח אדמהתפוח אדמה
עיריתעירית
חלבחלב
3
מעבירים ל -3 קו-טי רדוד משומן. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מזלפים תפוחי אדמה עם חמאה ומפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
פפריקהפפריקה
חמאהחמאה
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהקצוות מבעבעים ותפוחי האדמה מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור