תפוחי אדמה גבינת שמנת
תפוחי אדמה גבינת שמנת לוקח מסביב 55 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. זה מנות ראשונות יש 403 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמנת, עירית, גבינת שמנת וחלב. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: פירה עם גבינת שמנת, גבינת שמנת פירה, ו גבינת שמנת פירה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהם רכים.
מסננים; מועכים תפוחי אדמה. מקציפים פנימה את גבינת השמנת, השמנת החמוצה, החלב, מלח השום והעירית עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים ל -3 קו-טי רדוד משומן. תבנית אפייה.
מזלפים תפוחי אדמה עם חמאה ומפזרים פפריקה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהקצוות מבעבעים ותפוחי האדמה מחוממים.