תפוחי אדמה, גזר לבן ומרק כרוב
זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך כרוב, שמן כמהין, גזר לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו מרק גזר לבן כרובית תפוחי אדמה עם חשיש תפוחי אדמה Pancetta, גזר לבן ומרק תפוחי אדמה, ו מרק תפוחי אדמה וגזר לבן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את תפוחי האדמה, גזר לבן, בסיס בויון ירקות בסיר גדול עם מספיק מים רק כדי לכסות את הירקות; העונה עם מלח ים ופלפל שחור. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד תפוחי האדמה ואת גזר, 15 עד 20 דקות.
יוצקים את התערובת לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי הדרך. החזק את המכסה של הבלנדר סגור עם מגבת מקופלת בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את התערובת נעה לפני להשאיר אותו על פירה. תהליך בקבוצות עד שכל הירקות הם מחית.
להחזיר ירקות מעורבבים לסיר, ולמקם על אש בינונית. מערבבים את רסק התפוחים, חומץ בלסמי, רסק שום, ושמן כמהין לתוך המרק; להביא לרתיחה, ולהפחית את החום. מבשלים עד הטעמים לשלב, כ 50 דקות.
מוסיפים את הכרוב למרק ומבשלים עד שהכרוב מתרכך, כ -10 דקות.