קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

תפוחי אדמה דוכסית

תפוחי אדמה דוכסית
תפוחי אדמה דוכסית לוקח כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ו lacto ovo צמחוני מתכון מגיש 4 . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, אם יש לך אגוז מוסקט, מלח, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו תפוחי אדמה דוכסית, תפוחי אדמה דוכסית, ו תפוחי אדמה דוכסית.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני עד גדול (3 qt) ומכסים עם כמה סנטימטרים של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים כמה כפיות מלח למים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים (הקוצים של מזלג פירס בקלות), כ 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
ממיסים חמאה, מחממים תנור: בעוד תפוחי האדמה רותחים, להמיס 2 כפות של חמאה ולהניח בצד. אתה תשתמש בחמאה הזאת כדי לצפות את תפוחי האדמה ממש לפני שהם נכנסים לתנור. מחממים התנור ל 425°.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מסננים תפוחי אדמה ולתת להם לשחרר קיטור: כאשר תפוחי האדמה מבושלים, לנקז במסננת ולשים את תפוחי האדמה בחזרה בסיר להגדיר על אש נמוכה. אפשר להם לשחרר קיטור לרגע או משהו כזה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מחית עם חמאה, ואז עם תבלינים ושמנת, ואז עם מלח וחלמונים: 
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מוסיפים 2 כפות חמאה ומרסקים את תפוחי האדמה עד החמאה כבר שולבה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
7
מוסיפים את אגוז מוסקט, פלפל שחור, שמנת כבדה וממשיכים למעוך את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8
ברגע שהכל משולב, מוסיפים מלח לפי הטעם וחלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
המשך מחית עד התערובת חלקה. אל מחית יתר או תפוחי האדמה שלך יהיה בסופו של דבר עם עקביות gluey.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
10
צינור על תבנית אפייה, מברשת עם חמאה מומסת: באמצעות שקית צנרת עם נקודת כוכב גדולה, צינור תפוחי אדמה על גיליון עוגיות. לחלופין, אתה יכול פשוט למלא תבשיל קדרה עם פירה, ולהשתמש במזלג כדי ליצור המון פסגות על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
הקצוות המסתחררים משקית צנרת נקודת כוכב או פסגות של פירה בצלחת תבשיל יהיה חום יפה בתנור. החלקים השחומים טעם נהדר, אז אתה רוצה למקסם אותם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
בין אם אתה עושה חלקים צנרת או תבשיל, לצייר את תפוחי האדמה עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1
אופים בתנור 218° עד השחמה יפה, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן