תפוחי אדמה דוכסית
תפוחי אדמה דוכסית לוקח כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ו lacto ovo צמחוני מתכון מגיש 4 . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, אם יש לך אגוז מוסקט, מלח, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו תפוחי אדמה דוכסית, תפוחי אדמה דוכסית, ו תפוחי אדמה דוכסית.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני עד גדול (3 qt) ומכסים עם כמה סנטימטרים של מים קרים.
מוסיפים כמה כפיות מלח למים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים (הקוצים של מזלג פירס בקלות), כ 20-25 דקות.
ממיסים חמאה, מחממים תנור: בעוד תפוחי האדמה רותחים, להמיס 2 כפות של חמאה ולהניח בצד. אתה תשתמש בחמאה הזאת כדי לצפות את תפוחי האדמה ממש לפני שהם נכנסים לתנור. מחממים התנור ל 425°.
מסננים תפוחי אדמה ולתת להם לשחרר קיטור: כאשר תפוחי האדמה מבושלים, לנקז במסננת ולשים את תפוחי האדמה בחזרה בסיר להגדיר על אש נמוכה. אפשר להם לשחרר קיטור לרגע או משהו כזה.
מחית עם חמאה, ואז עם תבלינים ושמנת, ואז עם מלח וחלמונים:
מוסיפים 2 כפות חמאה ומרסקים את תפוחי האדמה עד החמאה כבר שולבה.
מוסיפים את אגוז מוסקט, פלפל שחור, שמנת כבדה וממשיכים למעוך את תפוחי האדמה.
ברגע שהכל משולב, מוסיפים מלח לפי הטעם וחלמון הביצה.
המשך מחית עד התערובת חלקה. אל מחית יתר או תפוחי האדמה שלך יהיה בסופו של דבר עם עקביות gluey.
צינור על תבנית אפייה, מברשת עם חמאה מומסת: באמצעות שקית צנרת עם נקודת כוכב גדולה, צינור תפוחי אדמה על גיליון עוגיות. לחלופין, אתה יכול פשוט למלא תבשיל קדרה עם פירה, ולהשתמש במזלג כדי ליצור המון פסגות על פני השטח.
הקצוות המסתחררים משקית צנרת נקודת כוכב או פסגות של פירה בצלחת תבשיל יהיה חום יפה בתנור. החלקים השחומים טעם נהדר, אז אתה רוצה למקסם אותם.
בין אם אתה עושה חלקים צנרת או תבשיל, לצייר את תפוחי האדמה עם חמאה מומסת.
אופים בתנור 218° עד השחמה יפה, כ 20 דקות.