קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 45 דק.
מנות7
ציון בריאות15
מגזין

תפוחי אדמה דלמוניקו

תפוחי אדמה דלמוניקו
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך מעובד גבינה, שמנת, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-45 דקות. . מתכונים דומים: תפוחי אדמה דלמוניקו של אמא, סטייק דלמוניקו, ו אפיית תפוחי אדמה דלמוניקו.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה, מניחים תפוחי אדמה במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
תן תפוחי אדמה לבשל עד שהם פשוט הופכים במכרז, כ 8 עד 10 דקות. מקררים את תפוחי האדמה בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
4
מגררים את תפוחי האדמה. בקערה קטנה, לשלב 1 כפית פטרוזיליה, 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, 1 כף בצל טחון, ו 1/2 חמאה או מרגרינה. בקערה קטנה נפרדת, לשלב שמנת חמוצה וחלב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
שכבה 1/2 של תפוחי אדמה מגורדים לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מפזרים את תערובת תבלינים יבשים על שכבת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
7
יוצקים 1/2 של תערובת שמנת וחלב חמוץ על תפוחי אדמה שכבות חמאה. למעלה שכבה זו עם 1/2 כוס ממרח גבינה מעובד. חזור על תהליך השכבות עוד פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעובדתגבינה מעובדת
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
פלפל ארבולפלפל ארבול
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
8
אופים את התבשיל לשעה אחת.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם