תפוחי אדמה דלמוניקו
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך מעובד גבינה, שמנת, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-45 דקות. . מתכונים דומים: תפוחי אדמה דלמוניקו של אמא, סטייק דלמוניקו, ו אפיית תפוחי אדמה דלמוניקו.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה, מניחים תפוחי אדמה במים רותחים.
תן תפוחי אדמה לבשל עד שהם פשוט הופכים במכרז, כ 8 עד 10 דקות. מקררים את תפוחי האדמה בין לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מגררים את תפוחי האדמה. בקערה קטנה, לשלב 1 כפית פטרוזיליה, 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, 1 כף בצל טחון, ו 1/2 חמאה או מרגרינה. בקערה קטנה נפרדת, לשלב שמנת חמוצה וחלב.
שכבה 1/2 של תפוחי אדמה מגורדים לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן.
מפזרים את תערובת תבלינים יבשים על שכבת תפוחי אדמה.
יוצקים 1/2 של תערובת שמנת וחלב חמוץ על תפוחי אדמה שכבות חמאה. למעלה שכבה זו עם 1/2 כוס ממרח גבינה מעובד. חזור על תהליך השכבות עוד פעם אחת.
אופים את התבשיל לשעה אחת.