תפוחי אדמה ובורסין פריטטה
אם יש לך ליווי: סלמון, תפוחי אדמה חומים חשיש, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה נהדר. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ובורסין פריטטה, סלט תפוחי אדמה בורסין, ו פריטטה תפוחי אדמה.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
לטאטא יחד ביצים, מלח ופלפל עד רק בשילוב.
שמן חום במחבת ovenproof 9 עד 10 אינץ כבד nonstick מעל חום גבוה עד חם מאוד אבל לא עישון.
מוסיפים תפוחי אדמה ובצלצלים לשמן, מערבבים פעם אחת, ואז מכסים ומבשלים עד שמתחילים להשחים, כ 4 דקות. מערבבים תערובת תפוחי אדמה פעם אחת, ואז לכסות ולבשל 3 דקות יותר.
יוצקים ביצים מוכות באופן שווה על תערובת תפוחי אדמה וגבינה להתפורר על ביצים.
העברת מחבת לתנור ואופים פריטטה, חשופה, עד סט ופשוט מבושל דרך, כ 15 דקות. הפוך צלחת על מחבת, מחזיק אותם יחד עם כפפות תנור, להפוך פריטטה על צלחת לשרת מיד.