תפוחי אדמה ובשר בקר טחון מוקרם
תפוחי אדמה ובשר בקר טחון עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 584 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, קמח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו בקר טחון ופאי תפוחי אדמה אפוי פעמיים, בטטה ופאי בקר טחון, ו מילוי אמפנדה בשר טחון ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר בקר, מלח ופלפל על חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
בינתיים, בסיר 3 ליטר, להמיס חמאה על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים בצל; מבשלים כ 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז. מערבבים בקמח. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מבעבע; להסיר מן החום. מערבבים ב קורנית.
מערבבים חלב לתוך תערובת בצל.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים ב 2 כוסות של הגבינה עד מומס.
מורחים חצי מתפוחי האדמה בתבנית אפייה. למעלה עם בשר בקר; להפיץ תפוחי אדמה שנותרו על בשר בקר.
יוצקים רוטב גבינה על תפוחי אדמה.
מכסים בנייר כסף; אופים 45 דקות.
מפזרים הנותרים 1 כוס גבינה על תפוחי אדמה.
אופים חשפו 15 עד 20 דקות יותר או עד העליון הוא חום מבעבע ותפוחי אדמה רכים.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.