קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

תפוחי אדמה וגבינה סיגרה בורק

תפוחי אדמה וגבינה סיגרה בורק
תפוחי אדמה וגבינה סיגרה בורק נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 76 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, שמנת, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: טורקיה Sigara Börek: לחמניות גבינה פריך עם רוטב יוגורט Garlicky, Sigara Boregi, ו עוגת תפוחי אדמה-גבינה.

הוראות

1
להבהיר חמאה
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2
בסיר על אש נמוכה, להמס חמאה לאט. לשמור על להבה נמוכה ולבשל עד מבעבע שוככת, החמאה מחשיכה מעט בצבע, ומוצקי חלב משחימים לשבת על החלק התחתון של הסיר, כחצי שעה. אתה יכול להכניס למקרר חמאה מבהירה במשך חודשים, אם לא יותר, או להשתמש בו מיד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הפוך את המילוי
4
שים תפוחי אדמה ושום בסיר גדול ולהוסיף מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. מכסים, מביאים לרתיחה, ואז לחשוף ולהפחית את החום בינוני. לבשל עד תפוחי אדמה הם מאוד רך להתפרק כאשר נדחף עם סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מסננים תפוחי אדמה ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מוסיפים שמנת חמוצה וחצי מהגבינה, ואז מחית עד שלא יישארו גושים גדולים. מערבבים בגבינה שנותרה ומוסיפים מלח לפי הטעם. מקפלים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
הרכבה
8
חמאה חמה ומבהירה אם היא החלה להתגבש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
9
מברשת סרט דק על גיליון של yufka, ולאחר מכן במקום 2 כפות של מילוי 1 אינץ מהקצה הרחב, פרושים ביומן דק להשאיר שטח 1/2 אינץ ' משני הצדדים. לקפל את הפינות החיצוניות כמו בוריטו, ואז לגלגל בורק עד לנקודה. הגדר על תבנית אפיית אלומיניום (לא מקל; הסדינים הכהים יותר לחמם מהר מדי לצרוב את התחתית).
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
כאשר כל הבורק מגולגלים, מברשת עם סרט דק של חמאה מבהירה יותר. שמור את שאר החמאה לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
11
מחממים תנור ל 204°, עם מדפים בשלישים העליונים והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
אופים בורק במשך 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן להפוך לצד חדש ולהחליף עמדת גיליון אפייה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
אופים במשך 10 עד 15 דקות נוספות, או עד בורק הם חום זהוב ומתקלף.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
בואו מגניב 5 דקות לפני ההגשה.