תפוחי אדמה ותפוחים קלויים
תפוחי אדמה ותפוחים קלויים עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 274 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. אם יש לך מיץ לימון, קינמון טחון, תפוחים סמית סבתא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 61 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ותפוחים קלויים, תפוחי אדמה מתוקים קלויים, תפוחים וגזרים, ו בלסמי קלוי בטטות ותפוחים.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה, לזרוק את בטטות בנדיבות עם קצת שמן זית, מלח, קינמון, קאיין.
להניח את תפוחי האדמה המתוקים על מגש הסדין, למקם אותם בתנור וצולים עד שהם רכים מאוד רגשני, 30 עד 35 דקות.
מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות 1 אינץ'. לזרוק את התפוחים עם מיץ לימון, קצת שמן זית, מלח ורוזמרין.
הניחו אותם על מגש הסדינים והניחו בתנור במהלך 15 הדקות האחרונות של זמן הבישול לתפוחי האדמה המתוקים. כאשר נעשה, התפוחים צריכים להיות רכים ומבושלים דרך אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם.
מפזרים את האגוזים על התפוחים במהלך 5 הדקות האחרונות בתנור.
להעביר את תפוחי האדמה המתוקים לקערה גדולה ולרסק אותם בגסות עם מחית תפוחי אדמה. מערבבים את התפוחים המבושלים והאגוזים. לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך.
מגישים מיד או לשמור בתנור חם ומגישים חם.