קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

תפוחי אדמה חדשים Provencal

תפוחי אדמה חדשים Provencal
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 מתכונים לתיבת המתכון שלך, תפוחי אדמה חדשים Provencal עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 456 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך herbes de provence, עגבניות שזיף, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: Spareribs Provencal עם תפוחי אדמה צלויים & כרוב ניצנים, פרובנס עוף, ו אספרגוס Provencal.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
לזרוק מרכיבים יחד: לשים את כל החומרים (למעט עירית) למחבת צלייה גדולה, לזרוק עם הידיים (נקי) שלך מעיל לחלוטין עם שמן ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
תפזר הכל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
4
צלי בתנור: 
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
שים את תפוחי האדמה בתנור, לבשל במשך חמש עשרה דקות ב 204°.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
לאחר מכן להפחית את החום ל 375° ומבשלים 30 עד 40 דקות יותר, עד הבצל והעגבניות הם קרמל במקצת ואת תפוחי האדמה מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
באמצע הבישול, מערבבים את תפוחי האדמה כך שהם נשארים מצופים היטב בשמן ולא מתייבשים, והחלק התחתון של המחבת נשאר מצופה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
בואו מגניב לטמפרטורת החדר, מפזרים עירית: 
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
9
הסר מהתנור ולתת לשבת עד מקורר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מפזרים עירית קצוץ טרי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
11
מצוין מוגש עם סטייק בצד של ירקות. (אתה יכול לזרוק תרד טרי או צ ' ארד עם השמן שנותר במחבת הצליה תפוחי אדמה והחזיר לתנור רק כמה דקות עד רק נבול.)
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ירוקירוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Chard שוויצריChard שוויצרי
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

מרכיבים

907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה חדשים (לחפש את הקטן ביותר שאתה יכול למצוא, תפוחי האדמה צריך להיות לא גדול יותר מ 1 1/2 אינץ' , אם הם גדולים יותר, לחתוך אותם לחתיכות 1 עד 1 1/2 אינץ')תפוחי אדמה חדשים (לחפש את הקטן ביותר שאתה יכול למצוא, תפוחי האדמה צריך להיות לא גדול יותר מ 1 1/2 אינץ' , אם הם גדולים יותר, לחתוך אותם לחתיכות 1 עד 1 1/2 אינץ')1( חצילים)בצל, פרוס בכיוון של שורש למעלהבצל, פרוס בכיוון של שורש למעלה6ציפורןשום, כתוש עם לקלף על (לא להסיר לקלף)שום, כתוש עם לקלף על (לא להסיר לקלף)2עד גפן בינוני-עגבניות בשלות, או עגבניות שזיפים, לחתוך לחתיכות 1 1/2 אינץעד גפן בינוני-עגבניות בשלות, או עגבניות שזיפים, לחתוך לחתיכות 1 1/2 אינץ10זיתים מגולענים, ירוק ושחור (קלמטה וניקואיז)זיתים מגולענים, ירוק ושחור (קלמטה וניקואיז)11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פתיתי צ'ילה אדומיםפתיתי צ'ילה אדומים01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)herbes de Provenceherbes de Provence1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מלח כשרמלח כשר1WES E אומנויות השפה האנגליתפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עירית טרייה קצוצה לקישוטעירית טרייה קצוצה לקישוט