תפוחי אדמה חמים עם בצל, בייקון וגבינה
תפוחי אדמה חמים עם בצל, בייקון וגבינה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, יין, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בייבי תפוחי אדמה עם ויניגרט בייקון חם, צלעות בגריל-עין של בשר עם תפוחי אדמה חמים, בייקון, כרישה, ו תפוחי אדמה קלויים עם בייקון, בצל ומרווה.
הוראות
בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים ומביאים לרתיחה. מלח את המים ומבשלים את תפוחי האדמה עד מכרז, על 12 דקות; לנקז היטב.
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על אש נמוכה, ערבוב, עד פריך, על 7 דקות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 12 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
מניחים את 2 חצאי הגבינה על החלק התחתון של מחבת צלייה כפית תפוחי אדמה ובצל על גבי.
יוצקים את היין למחבת ואופים במשך 12 דקות, או עד הגבינה נמסה. באמצעות 2 מריות מתכת, מערבבים בעדינות את תפוחי האדמה כדי מעיל עם גבינה מותכת, מפזרים פלפל ומגישים בבת אחת.