תפוחי אדמה לטינו
תפוחי אדמה לטינו נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. אם יש לכם אנהיים צ'ילה, תפוחי אדמה עגולים, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: Nuevo שרימפס לטינו גריסים, חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון), ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי).
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
הסר קשקשים מגבעולים עם סכין או מקלף ירקות, אם תרצה.
חותכים חניתות לחתיכות 1 אינץ'. תניח בצד.
לבשל תפוחי אדמה בתנור הולנדי במים רותחים כדי לכסות 10 דקות.
הוסף אספרגוס; לבשל 5 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך ואספרגוס הוא פריך במכרז.
מעיל תנור הולנדי עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל, שום, וצ ' ילה; לטגן עד פריך-מכרז.
להוסיף כמון ואורגנו; לטגן 1 דקה. מערבבים עגבניות, מרק, וחומץ. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 5 דקות.
להוסיף תערובת תפוחי אדמה; לזרוק בקלילות מעיל.