תפוחי אדמה מוקרמים מסולסלים
מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש חמאה, תפוחי אדמה חלודה, גבינת gruyere, ופטרוזיליה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: תפוחי אדמה מוקרמים מסולסלים, תפוחי אדמה עם תוספת שמנת, ו קרמי, תפוחי אדמה מבושלים איטיים מסולסלים – פעם ראשונה ולא אחרונה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה תבשיל תבשיל גדול עם 1 1/2 כף חמאה. אם אתה משתמש צלחת תבשיל כי הוא כ 9x13 (גדול יותר מזה שמוצג) יהיה לך יותר שטח פנים, יותר תפוחי אדמה יהיה חום, וזמן הבישול יהיה מהיר יותר.
שכבת תבשיל קדרה עם פרוסות תפוחי אדמה, גבינה, בייקון, פטרוזיליה, עירית, פרמזן:
שכבה התחתונה של צלחת התבשיל עם שליש פרוסות תפוחי האדמה.
שכבה על מחצית הבצל פרוס ו 1/2 כוס הגבינה השוויצרית.
שכבה על מחצית הבייקון, וחצי מהפטרוזיליה והעירית.
חזור על ידי שכבות על שליש פרוסות תפוחי אדמה, מפזרים שוב עם מלח ופלפל.
שכבה על הבצל פרוס הנותרים, 1/2 כוס הגבינה השוויצרית, בייקון שנותר, פטרוזיליה ועירית.
למעלה התבשיל עם פרוסות תפוחי האדמה הנותרות.
תוסיף את החצי וחצי. נקד את תפוחי האדמה עם 1 1/2 כף הנותרים של חמאה.
מחצית דרך אפייה, העליון עם שאריות גבינה: לכסות את התבשיל עם רדיד אלומיניום ואופים ב 177° בתנור במשך שעה אחת. לאחר שעה, להסיר מהתנור, להסיר את נייר הכסף, מפזרים על גבינה שוויצרית ופרמזן הנותרים.
חזור לתנור לעוד 30 עד 40 דקות. כאשר נעשה, תפוחי האדמה צריך להיות רך, אבל לא רגשני, ואת הנוזל צריך להיות שקוע בעיקר.
במשך זמן בישול מהיר יותר, אתה יכול תחילה parboil תפוחי אדמה פרוסים במשך 8 דקות במים רותחים, לטפוח אותם יבש, ולאחר מכן שכבה אותם במחבת התבשיל.
אופים במשך כ -20 דקות מכוסות ו -15 עד 25 דקות חשופות, או עד שתפוחי האדמה רכים והנוזל נספג בעיקר. זמן הבישול הכולל לתנור הוא 35 עד 45 דקות.