קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

תפוחי אדמה מוקרמים מסולסלים

תפוחי אדמה מוקרמים מסולסלים
מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש חמאה, תפוחי אדמה חלודה, גבינת gruyere, ופטרוזיליה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: תפוחי אדמה מוקרמים מסולסלים, תפוחי אדמה עם תוספת שמנת, ו קרמי, תפוחי אדמה מבושלים איטיים מסולסלים – פעם ראשונה ולא אחרונה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה תבשיל תבשיל גדול עם 1 1/2 כף חמאה. אם אתה משתמש צלחת תבשיל כי הוא כ 9x13 (גדול יותר מזה שמוצג) יהיה לך יותר שטח פנים, יותר תפוחי אדמה יהיה חום, וזמן הבישול יהיה מהיר יותר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שכבת תבשיל קדרה עם פרוסות תפוחי אדמה, גבינה, בייקון, פטרוזיליה, עירית, פרמזן: 
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
3
שכבה התחתונה של צלחת התבשיל עם שליש פרוסות תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5
שכבה על מחצית הבצל פרוס ו 1/2 כוס הגבינה השוויצרית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
שכבה על מחצית הבייקון, וחצי מהפטרוזיליה והעירית.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
7
מפזרים קצת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8
חזור על ידי שכבות על שליש פרוסות תפוחי אדמה, מפזרים שוב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
9
שכבה על הבצל פרוס הנותרים, 1/2 כוס הגבינה השוויצרית, בייקון שנותר, פטרוזיליה ועירית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
10
מפזרים קצת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
11
למעלה התבשיל עם פרוסות תפוחי האדמה הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
12
תוסיף את החצי וחצי. נקד את תפוחי האדמה עם 1 1/2 כף הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
13
מחצית דרך אפייה, העליון עם שאריות גבינה: לכסות את התבשיל עם רדיד אלומיניום ואופים ב 177° בתנור במשך שעה אחת. לאחר שעה, להסיר מהתנור, להסיר את נייר הכסף, מפזרים על גבינה שוויצרית ופרמזן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
חזור לתנור לעוד 30 עד 40 דקות. כאשר נעשה, תפוחי האדמה צריך להיות רך, אבל לא רגשני, ואת הנוזל צריך להיות שקוע בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
במשך זמן בישול מהיר יותר, אתה יכול תחילה parboil תפוחי אדמה פרוסים במשך 8 דקות במים רותחים, לטפוח אותם יבש, ולאחר מכן שכבה אותם במחבת התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
16
אופים במשך כ -20 דקות מכוסות ו -15 עד 25 דקות חשופות, או עד שתפוחי האדמה רכים והנוזל נספג בעיקר. זמן הבישול הכולל לתנור הוא 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן