תפוחי אדמה מוקרמים עם גרגרי ערער
תפוחי אדמה מוקרמים עם גרגרי ערער עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, גרגרי ערער, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף עם שיכר וגרגרי ערער, סלמון צלוי על Weinkraut עם גרגרי ערער, ו Monkfish עם כרוב Savoy וגרגרי ערער (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה צלחת אפייה 8 על 12 אינץ ' עם 1/2 כף החמאה. בבלנדר, מחית 1/4 כוס של המניה עם גרגרי ערער.
שים את התערובת בסיר קטן עם מלאי 3/4 כוס הנותרים; להביא מבשלים.
שכבה מחצית תפוחי האדמה בצלחת העליונה עם השום, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. נקודה עם 1/2 כף של החמאה.
מוסיפים את תפוחי האדמה הנותרים למנה ומפזרים את 1/2 הנותרים מלח 1/8 כפית פלפל.
יוצקים את מרק רותח על תפוחי האדמה. נקודה עם 1 כף חמאה לכסות את המנה עם רדיד אלומיניום.
אופים את תפוחי האדמה במשך 20 דקות.
הסר את רדיד אלומיניום ואופים 10 דקות יותר.
בינתיים, בסיר קטן, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה ומערבבים את פירורי הלחם.
מפזרים אותם על תפוחי האדמה וממשיכים לאפות עד שתפוחי האדמה רכים ופירורי הלחם מוזהבים, בערך 15 דקות יותר.