קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה מוקרמים עם גרגרי ערער

תפוחי אדמה מוקרמים עם גרגרי ערער
תפוחי אדמה מוקרמים עם גרגרי ערער עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, גרגרי ערער, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף עם שיכר וגרגרי ערער, סלמון צלוי על Weinkraut עם גרגרי ערער, ו Monkfish עם כרוב Savoy וגרגרי ערער (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה צלחת אפייה 8 על 12 אינץ ' עם 1/2 כף החמאה. בבלנדר, מחית 1/4 כוס של המניה עם גרגרי ערער.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
שים את התערובת בסיר קטן עם מלאי 3/4 כוס הנותרים; להביא מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
שכבה מחצית תפוחי האדמה בצלחת העליונה עם השום, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. נקודה עם 1/2 כף של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים את תפוחי האדמה הנותרים למנה ומפזרים את 1/2 הנותרים מלח 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
יוצקים את מרק רותח על תפוחי האדמה. נקודה עם 1 כף חמאה לכסות את המנה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים את תפוחי האדמה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר את רדיד אלומיניום ואופים 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בינתיים, בסיר קטן, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה ומערבבים את פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
מפזרים אותם על תפוחי האדמה וממשיכים לאפות עד שתפוחי האדמה רכים ופירורי הלחם מוזהבים, בערך 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)