צריך ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 תבלין? בייקון מטוגן, כרוב וריבת עגבניות יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 901 קלוריות. גשו לסופר וקנו בשר חזיר, בייקון, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו כרוב מטוגן ברוטב עגבניות בצל, חזיר צלוי עם כרוב מבושל איטי, שיבולת שועל ורוטב עגבניות, ו כרוב סיידר מטוגן עם בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור בייקון: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הבייקון, המניה ומירפואה למחבת בטוחה לתנור, מכסים בנייר כסף וצולים במשך 90 דקות. ואז להסיר את הבייקון מן המניה ולאפשר להתקרר. לאחר מקורר, חלק לתוך 4 מנות ולהחזיק עד בישול מחדש.
מרכיבים שתצטרך
(בערך, כדי ליצור Roux)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מוסיפים את המניה, מיץ תפוחים, בייקון, בצל, תבלין Cajun וכרוב לקומקום ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד רותח. לאחר מכן להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הירוקים מתרככים ואת הנוזל צמצם 2 כוסות, על 1 שעה. לאחר הבישול, להסיר מהחום ולהחזיק חם.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
כרוב ירוק
ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
לריבת העגבניות: במהלך תהליך הקולר, בסיר קטן על חום בינוני, מוסיפים את העגבניות, הבצל, חזרת, טימין, מלח, קאיין, קארי, פלפל לבן וכורכום, ומאפשרים לבשל במשך 75 דקות, ערבוב במהלך התהליך. לאחר מבושל, לשמור על חם להדק עם slurry במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
חזרת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כורכום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
20 פרוסות זוקיני דקות
בצל לבן, חתוך לקוביות
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
ריבה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
לאחר שכל שלושת הפריטים מבושלים, על מחבת בטוחה לתנור, מוסיפים את חתיכות הבייקון המטוגנות, למעלה עם ריבת עגבניות וחום תחת המטגן משחימים קלות, כ 2 דקות. לאחר השחמה, חלק את הכרוב בערימה ממורכזת בקערה, ואז למעלה עם בייקון מתובל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
כרוב ירוק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.