קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות25
מגזין

תפוחי אדמה מטוגנים בתנור II

תפוחי אדמה מטוגנים בתנור II
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. . זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. לכו לחנות ותאספו תפוחי אדמה אפויים, שמן צמחי, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בקר מוקפץ עם תפוחי אדמה מטוגנים בתנור, תפוחי אדמה מטוגנים בתנור & בטטות, ו תפוחי אדמה מטוגנים בתנור.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום לרסס עם ספריי בישול ירקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה רדודה לשלב שמן ומיץ לימון. טובלים תפוחי אדמה בתערובת שמן / לימון ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוח אדמהתפוח אדמה
לימוןלימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר מהתנור ולהפוך פלחי מעל. לחזור לתנור ולהמשיך לבשל עד פריך וחום משני הצדדים, על 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור