תפוחי אדמה ממולאים בשרימפס אפויים פעמיים
תפוחי אדמה ממולאים בשרימפס אפויים פעמיים יכולים להיות בדיוק המתכון נטול הגלוטן והפסקטרי שחיפשתם. תמורת 2.99 דולר למנה , מתכון זה מכסה 28% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 851 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -51 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-6 סועדים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1550 יגידו שהוא מושלם. אם יש לכם חמאה, פפריקה, מלח ופלפל גרוס, וקומץ מרכיבים נוספים, הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון אורך כשעה ו-45 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. הוא מתאים היטב כתוספת. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון מעולה של 88% . ציון זה מצוין. מתכונים דומים: בטטות אפויות פעמיים בחמאה חומה , תפוחי אדמה אפויים פעמיים ותפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט. מכסים תבנית אפייה או תבנית בנייר אלומיניום.
מתחילים בשטיפת תפוחי האדמה, ייבושם ודקירתם העדינה בעזרת מזלג בצדדים. מצפים כל תפוח אדמה בשמן צמחי, מניחים על תבנית אפייה מוכנה ואופים כשעה.
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור וחותכים את השליש העליון מכל תפוח אדמה. מוציאים בעדינות את תפוח האדמה ומניחים בקערה גדולה.
מניחים את החמאה בקערה. מערבבים בעזרת מיקסר בעוצמה גבוהה, ולאחר מכן מוסיפים את השמנת החמוצה, מלח ופלפל לפי הטעם.
קצצו את השרימפס לחתיכות גדולות. קפלו את השרימפס והגבינה לתוך התערובת. דחסו בעדינות את התערובת בחזרה לתוך קליפות תפוחי האדמה, תוך הקפדה לא לשבור אותן. ערמו את התערובת גבוה ככל האפשר מעל קליפות תפוחי האדמה.
מפזרים עוד גבינה וקצת פפריקה על כל תפוח אדמה בשביל הצבע.
אופים בתנור עד להשחמה בחלק העליון, 20 עד 25 דקות.