תפוחי אדמה ממולאים כפולים
תפוחי אדמה ממולאים כפול לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 14. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 22 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, אגסים, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 44%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תפוחי אדמה ממולאים כפולים, תפוחי אדמה ברביקיו ממולאים כפולים, ו תפוחי אדמה ממולאים בפסטו.
הוראות
לשפשף ולנקב את האפייה והבטטות.
אופים בחום של 400 זוגות 50-55 דקות או עד שהם רכים. בינתיים מניחים אגסים בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מצננים מעט תפוחי אדמה; חותכים כל אחד לשניים לאורכו. גורפים את העיסה ומשאירים קליפות דקות. בקערה גדולה, עיסת מחית עם חמאה. מערבבים פנימה את החלב, הביצה, המלח, הפלפל, הקינמון והאגסים השמורים.
כפית תערובת לתוך קליפות תפוחי אדמה.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 ניתנים לניתוק למשך 20-25 דקות או עד שמד חום קורא 160 ניתנים לניתוק.