תפוחי אדמה מסולסלים ועוגת עשבי תיבול
, המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 179 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מלח שולחן, ביצים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו בריא וטעים: תפוחי אדמה מסולסלים בעשב, פאי תפוחי אדמה מסולסל, ו תבשיל תפוחי אדמה מסולסל (מתכונים דומים).
הוראות
תביא תפוחי אדמה, 1 כפית. מלח, ומים כדי לכסות לרתיחה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה; לבשל 5 עד 7 דקות או עד במכרז.
מסננים תפוחי אדמה, מתייבשים עם מגבות נייר. מגניב 10 דקות.
מבשלים בצל במים מלוחים רותחים כדי לכסות בסיר קטן 2 עד 3 דקות או עד למכרז.
לנקז היטב, ולחץ בין מגבות נייר.
מערבבים יחד פטרוזיליה והבא 2 מרכיבים בקערה קטנה.
לטאטא יחד חצי חצי, הבא 4 מרכיבים, חצי תערובת פטרוזיליה, הנותרים 1/2 כפית. מלח.
מורחים חצי תפוחי אדמה בתחתית קרום המאפה. למעלה עם חצי גבינת Gruyre, חצי בצל מבושל, וחצי תערובת ביצה; לחזור על שכבות פעם אחת.
אופים ב 350 על נייר אלומיניום מצופה גיליון אפייה 40 עד 45 דקות או עד למרכז מוגדר.
מפזרים את תערובת הפטרוזיליה שנותרה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.