תפוחי אדמה מסולסלים טובים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מסולסלים טוב. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 218 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו בצל, קרם מרוכז של מרק פטריות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו תפוחי אדמה מסולסלים, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד רך מעט, על 5 דקות.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל עד להשחמה קלה ומכרז, 10 עד 15 דקות.
מערבבים בצל, שמנת של מרק פטריות, גבינת צ ' דר, וחלב התאדה בקערה. סדר תפוחי אדמה בתבנית תבשיל 9x13 אינץ'.
יוצקים רוטב על תפוחי אדמה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה רכים והרוטב מבעבע, 20 דקות.