תפוחי אדמה מסולסלים עם בשר חזיר ובייקון
תפוחי אדמה מסולסלים עם בשר חזיר ובייקון דורש בערך 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 565 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. אם יש לכם חלב, מלח, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. נסו תפוחי אדמה מסולסלים עם בשר חזיר ובייקון, תפוחי אדמה עם בייקון, ו תפוחי אדמה מטוגנים בייקון צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, הופך מדי פעם, עד פרוסות מתחילות חום, כ 5 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
מעבירים בייקון מבושל חלקית לתחתית מחבת צלייה גדולה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
להקציף חלב וקמח יחד בקערה; להפריש.
שכבה על שליש מתפוחי האדמה מעל הבייקון, ואחריו חצי הבצל וחצי החזיר.
פזר רבע מגבינת הצ ' דר על ירך החזיר.
יוצקים שליש מתערובת החלב על הגבינה ומתבלים במלח ופלפל שחור.
חזור על השכבות של תפוחי אדמה, בצל, בשר חזיר, גבינת צ ' דר, תערובת חלב, מלח, ופלפל שחור.
מסדרים את השליש האחרון של תפוחי אדמה במחבת הקלייה; יוצקים הנותרים תערובת חלב על גבי.
לפזר את גבינת צ ' דר הנותרים על תערובת תפוחי אדמה.
מכסה מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה רכים, כ 2 שעות.