תפוחי אדמה מסולסלים עם תרד וגבינה
תפוחי אדמה מסולסלים עם תרד וגבינה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 191 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת פרמזן, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תפוחי אדמה מסולסלים אור עם תרד וגבינה עיזים, שתי גבינות תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה גבינה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות תפוחי אדמה בסיר גדול, ומכסים במים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 6 דקות או עד במכרז.
מערבבים חלב ואת 5 המרכיבים הבאים בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
להמס חמאה במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 7 דקות או עד הזהב. להפחית חום בינוני. בהדרגה להוסיף תערובת חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מבשלים 5 דקות או עד עבה מבעבע; ערבוב כל הזמן עם כף עץ.
מוסיפים גבינה, ערבוב עד גבינה נמסה.
סדר חצי פרוסות תפוחי אדמה בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם חצי תרד וחצי רוטב גבינה. חזור עם תפוחי אדמה שנותרו, תרד, ורוטב.
אופים ב 450 במשך 15 עד 18 דקות או עד זהב תוסס.