קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה מרוסקים של עירית כפרית בבישול איטי

תפוחי אדמה מרוסקים של עירית כפרית בבישול איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל המדינה סיר איטי צ'ייב החווה ניפץ תפוחי אדמה. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 106 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם צילינדר עם קרם וצ'ייב, עירית, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכונים דומים: בישול איטי בסגנון כפרי שום פירה תפוחי אדמה, איטי Cooker שמנת תפוחי אדמה ראנץ, ו צ'ייב ניפץ תפוחי אדמה.

הוראות

1
חותכים תפוחי אדמה לחצאים או לרבעים לפי הצורך לעשות חתיכות בגודל דומה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
2
מקום בסיר איטי 5-6 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
3
מוסיפים מים; מערבבים היטב כדי מעיל כל החתיכות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 5 עד 6 שעות.
5
מועך בעדינות תפוחי אדמה עם מזלג או מחית תפוחי אדמה. מערבבים בטופר תפוחי אדמה, תערובת ההלבשה (יבש) ועירית. מערבבים במחצית וחצי עד תפוחי אדמה הם עקביות רכה. תפוחי אדמה יחזיקו על חום נמוך הגדרת עד 1 שעה; מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סלט רוטב לערבבסלט רוטב לערבב
תפוח אדמהתפוח אדמה
עיריתעירית
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה