תפוחי אדמה מתוקים בטעם קינמון
תפוח תפוח קינמון בטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . אם יש לכם קינמון טחון, חמאה, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קינמון קלוי בטטות, בטטות עם אגוזי פקאן קינמון, ו תפוחי אדמה מתוקים עם לימון וקינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד רק במכרז, 15 עד 20 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים. לקלף ולחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'; שכבת תפוחי האדמה המתוקים ותפוחים לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
בינתיים, מערבבים יחד את הסוכר, קורנפלור, מלח, קינמון, ואגוז מוסקט בסיר. מערבבים את המים והחמאה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים עד מעובה וכבר לא מעונן, 5 עד 10 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש עד התפוחים עדינים מאוד ואת תפוחי האדמה המתוקים הם זהובים על גבי, על 1 שעה.